PostHeaderIcon de Ontmoeting - Vrijwilligers

Dagbesteding “de Ontmoeting” in Gilze is op zoek naar vrijwilligers.

Het doel van “de Ontmoeting” is om ouderen en/of mensen met een lichamelijke beperking, de gelegenheid te bieden enkele dagdelen per week in een ontspannen sfeer mensen te ontmoeten en gezelligheid te vinden.

Dagbesteding “de Ontmoeting” is gehuisvest in De Schakel. We hebben daar een fantastische ruimte ter beschikking met onder andere een gezellig ingerichte huiskamer. Er is een slaapkamer, eigen badkamer en keuken. We brengen de tijd door met diverse activiteiten.

“de Ontmoeting” is voor gasten zonder indicatie toegankelijk. Er is professionele ondersteuning van Thebe aanwezig. “de Ontmoeting” draait voor een groot deel op vrijwilligers. Zonder die vrijwilliger kan de dagbesteding ook niet blijven bestaan.

 

Wat doet de vrijwilliger bij dagbesteding “de Ontmoeting”?

Een vrijwilliger komt een dagdeel per week 3 of 4 uur op een ochtend of middag. Er wordt gezamenlijk koffie en thee gedronken. Dagelijks worden er activiteiten aangeboden die afgestemd zijn op de individuele behoeften van de gasten.
Je ondersteunt bij grote of kleine activiteiten zoals, rikken, jokeren, scrabbelen, sjoelen, koekjes bakken, handwerken, kaarten maken, wandelen, buiten in het zonnetje zitten, of gewoon gezellig buurten etc. etc. Kortom een gezellige ontspannen morgen of middag. Ook is er voldoende ruimte voor ideeën en initiatieven van de vrijwilliger.

“de Ontmoeting” is open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10 uur tot 16.00 uur.

 

Spreekt dit vrijwilligers werk je aan ?

Kom dan eens langs in de huiskamer van “de Ontmoeting” in De Schakel, tijdens de openingstijden. Een afspraak maken kan natuurlijk ook Tel: 0161-452774

 
Zoeken